Preduzece Reberg d.o.o. osnovano je 2001. godine.

Imamo nekoliko zasticenih patenata i bogato iskustvo u opremanju poslovnih i privatnih objekata, sto govori da smo ozbiljni proizvodjaci inox ograda i opreme od inox-a

Od 2006. godine, nasa stepenisna ograda prisutna je u Francuskoj.

Trudimo se da prisustvujemo sajmovima kod nas i u inostranstvu

Proizvodimo i elemente za ograde, a trenutno radimo na organizovanju mreze distributera - bravara - majstora u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Hrvatskoj. 

Namera nam je da pruzamo podrsku i obuku majstorima koji zele da suradjuju sa nama i montiraju nase ograde, a to znaci da prekticno dajemo posao kvalitetnim i dobrim bravarima, koji su i dalje samostalni.

Mi cemo telefone distributera - bravara objaviti na nasem sajtu po regijama, a nase krajnje kupce isto usmeravati ka njima. 

Samo bravari i distributeri ostvaruju pravo na cenu montaze odnosno rabat, prakticno za krajnjeg kupca imamo istu cenu i mi i vi.

Ovo je dobar i lep posao za bravare, javite se na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

U asortimanu imamo stubove, kugle, cepove, prihvate, kolena, ankere i mnoge druge elemente u raznim velicinama.

Izradjujemo i specijalne tzv. tajanstvene drzace tepih staza (izuzetan kvalitet i dizajn) ,na kojima se ne vidi kako su pricvrsceni za patos.

Radimo i ograde po projektu u bilo kom Cad formatu ili po idejnom resenju.

Nase ograde odlikuje izuzetan vrhunski dizajn i vrhunska izrada. 

Realizujemo najrazlicitije ideje, a biti korak ispred potrosaca za nas je najveci izazov.